08-16-2014, 11:37 PM
15 yada 20 tane sivri biber
4 domates
2 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı yağ
_______________________________________________________________
Biberleri uzunlamasına ikiye bölüp bir parmak genişliğinde doğrayın. İsteyen çekirdeklerini temizleyebilir ben temizlemiyorum bunda. Tavada sıvı yağla en küçük ocağınız da kapağı kapalı 5 dakika soteyin. Kabukları soymadan doğrayın. Domatesleri ekleyin, 5 dakika daha soteleyin ve 2 çay kaşığı tuz ekleyin. Daha sonra kısın ve 20 dakika arada karıştırarak pişmesini sağlayın.
Not: Domatesler soyulmadan eklenince daha sulu ve güzel oluyor, emin olun.
4 domates
2 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı yağ
_______________________________________________________________
Biberleri uzunlamasına ikiye bölüp bir parmak genişliğinde doğrayın. İsteyen çekirdeklerini temizleyebilir ben temizlemiyorum bunda. Tavada sıvı yağla en küçük ocağınız da kapağı kapalı 5 dakika soteyin. Kabukları soymadan doğrayın. Domatesleri ekleyin, 5 dakika daha soteleyin ve 2 çay kaşığı tuz ekleyin. Daha sonra kısın ve 20 dakika arada karıştırarak pişmesini sağlayın.
Not: Domatesler soyulmadan eklenince daha sulu ve güzel oluyor, emin olun.

